Pse femrat lëshojnë zë gjatë orgazmës?

Alb

Pse femrat lëshojnë zë gjatë orgazmës? Kur dëgjoni një performancë ekstatike vokale të cilën femrat e përjetojnë gjatë orgazmës, ndoshta mund të bëheni xheloz në këtë pasion të pabesueshëm. Por kërkimet tregojnë se britmat e kënaqësisë te femrat janë ekuivalente me komplimentet e meshkujve, si “dukesh bukur” me këto xhinse. Nxënësit amerikanë Gayle

Ditët kur femrat janë më të disponuara për marrëdhënie intime

Alb

Ka një sërë faktorësh johormonalë që ndikojnë në dëshirën se ksuale, ndërsa është vërtetuar mirë se libido zvogëlohet me moshën, veçanërisht pas menopauzës. Por, një pjesë e vogël e studimeve që janë përpjekur të shikojnë ndryshimet në nivelet hormonale dhe dëshirën se ksuale gjatë ciklit mujor kanë qenë kryesisht jobindëse. Derisa një studim i pub